Vis & Vleesgerechten

Visgerechten

Zalmhaasje met warme groentjes, puree en champagnesausje                                                        23.00

Zeebaarsfilet in hoeveboter gebakken met een heerlijke salade                                                      22.50

Scampi natuur met frisse salade  en tartaar                                                                                                   21.00

Scampi lookboter                                                                                                                                                           21.50

Scampi Holt 91 met licht spicy kreeftensausje                                                                                             22.50

 

De Visgerechten zijn inclusief brood , pasta of aardappelgerecht

 

 

Vleesgerechten

Spare-Ribs Holt 91   1x                                                                                                                                              23.00

                                              2x                                                                                                                                              38.00

           Deze spare-ribs zijn huisgemarineerd en gegaard op lage temperatuur

Huisgemaakte stoofvlees                                                                                                                                        19.50

Huisgemaakte goulash                                                                                                                                              19.50

Huisgemaakte Vidée met verse hoevekip                                                                                                      18.90

Steak Natuur  "Black Angus"                                                                                                                                  24.00

          Sappig en malse château briand met een heerlijk korstje  +-300 gram

Entrecôte "Limousin"                                                                                                                                                  26.90

         Supermals vlees  van het limousin rund uit de Zuid-Provence

Tagliata van de Entrecôte                                                                                                                                         28.90

          In fijne reepjes gesneden afgewerkt met rucola , parmzaanschilfers en zongedroogde                      tomaatjes ; bijgerecht is naar keuze 

Souvlaki’s met een griekse salade en huisbereide tzatziki                                                                   20.90

Black Angus steak met “Holtgras” en sausje naar keuze

Klein:                                                                                                                                                                                  23.00

Groot:                                                                                                                                                                                28.00

 

De Vleesgerechten zijn inclusief bijgerecht en salade

 

 

Huisbereide sauzen

Peperroom                                                                                                                   3.00

Champignonroom / Champignon natuur                                                   3.50

Provençaalse                                                                                                               3.00

À la minute geklopte Bèarnaise                                                                       3.50

Lookboter van de chef                                                                                           2.50

 

 De bakwijze:

  • Bleu

“bijna rauw”, maar wel warm in de kern.

  • Saignant

“bloedrood”, aanbevolen door de rasechte

vleeseters.

  • à point of “medium”:

het vlees heeft een roze kleur , maar wel nog sappig .

  • Bien cuit

“bien cuit” of “doorbakken”, kurkdroog,

rijke smaak gaat volledig verloren.

 

 

Supplementen

Frieten – kroketten                                                                                         3.00                      

Verse Puree                                                                                                          3.00

Pasta                                                                                                                         2.50

Frisse Salade                                                                                                        2.50

Warme groentjes                                                                                              4.00

Mayonaise                                                                                                             1.00

 

Omdat wij met uitsluitend verse producten werken is het mogelijk dat op sommige momenten deze uitverkocht en niet meer aanwezig zijn .

Om een vlotte service te garanderen vragen wij aan tafels vanaf 8 personen de keuze te beperken tot max. 4 verschillende gerechten.

De 14 wettelijke Allergenen , voor meer info kan je bij ons personeel terecht.

indien je ergens allergisch voor bent, gelieve dit te melden bij het reserveren dan kunnen we passende producten in huis halen.

allergenen , melk , sesamzaad , noten , vis , mosterd , weekdieren , soja , granen ,