Vis & Vleesgerechten
Visgerechten
Zalmhaasje met warme groentjes en bearnaise 23.00
Scampi lookboter 21.50
Scampi Holt 91 met licht spicy kreeftensausje 22.50
De Visgerechten zijn inclusief brood , pasta of aardappelgerecht
Vleesgerechten
Spare-Ribs Holt 91 1x 23.00
2x 38.00
Deze spare-ribs zijn huisgemarineerd en gegaard op lage temperatuur
Huisgemaakte stoofvlees 19.50
Huisgemaakte Vidée met verse hoevekip 18.90
Steak Natuur "Black Angus" 24.00
Entrecôte "Wit-Blauw" 26.9
Tagliata van de Entrecôte 28.90
In fijne reepjes gesneden afgewerkt met rucola , parmzaanschilfers en zongedroogde tomaatjes ; bijgerecht is naar keuze
Souvlaki’s met een griekse salade en huisbereide tzatziki 20.90
Black Angus steak met “Holtgras” en sausje naar keuze
Klein: 23.00
Groot: 28.00
De Vleesgerechten zijn inclusief bijgerecht en salade
Huisbereide sauzen
Peperroom 3.00
Champignonroom / Champignon natuur 3.50
Provençaalse 3.00
Bèarnaise 3.50
Lookboter van de chef 2.50
De bakwijze:
- Bleu
“bijna rauw”, maar wel warm in de kern.
- Saignant
“bloedrood”, aanbevolen door de rasechte
vleeseters.
- à point of “medium”:
het vlees heeft een roze kleur , maar wel nog sappig .
- Bien cuit
“bien cuit” of “doorbakken”, kurkdroog,
rijke smaak gaat volledig verloren.
Supplementen
Frieten – kroketten 3.00
Verse Puree 3.00
Pasta 2.50
Frisse Salade 2.50
Warme groentjes 4.00
Mayonaise 1.00
Omdat wij met uitsluitend verse producten werken is het mogelijk dat op sommige momenten deze uitverkocht en niet meer aanwezig zijn .
Om een vlotte service te garanderen vragen wij aan tafels vanaf 8 personen de keuze te beperken tot max. 4 verschillende gerechten.
De 14 wettelijke Allergenen , voor meer info kan je bij ons personeel terecht.
indien je ergens allergisch voor bent, gelieve dit te melden bij het reserveren dan kunnen we passende producten in huis halen.